Tentang Kami

Company kami

Xuzhou Minghang bungkusan Produk Co., Ltd. ngadeg taun 2008, ayana di Kota Xu Zhou. Pabrik gaduh leuwih ti 300 pagawé sarta furance urang bisa dilakukeun 30 000tons / taun; 5 susunan garis produksi Kaca; milik genep atawa opat susunan tunggal jeung ganda netes, lianna semi-otomatis tur kaca CNC6S mesin; Ogé boga grup QC unggulan jeung alat nguji sampurna. Urang kudu leuwih ti 1 000 rupa produk; sapertos kawas botol kosmetik, botol dahareun, botol anggur, botol sari buah; kendi gudang, botol tube borosilicate; poean atawa artware produk jeung bagian nu patali séjén kawas caps; sprayers; corks; kotak paking ... Samentara éta, nawiskeun jasa OEM na ODM na jero-processing: nyemprot; percetakan; frosting; stamping panas; decal ...

barang

Naha milih AS

Produk: harga kalapa, kualitas High kalayan sagelas tinggi-bodas. QC tilu hambalan: pinuh inspeksi on ngahasilkeun garis, inspeksi acak salila packing, sarta pamariksaan acak saméméh kiriman produk rusak lumrah bisa diganti dina urutan salajengna. Service: Profesional na jualan jawab istilah, layanan considerate (online di 24 jam), pangiriman saum sareng ongkos kana waktos, urutan leutik ditarima (stock), sampel bebas.

wartos