Babagan awake dhewe

Company kita

Xuzhou Minghang Packaging Co., Ltd. ditetepake ing 2008, dumunung ing City Xu Zhou. Pabrik duwe luwih saka 300 buruh lan furance kita bisa digawe 30 000tons / taun; 5 mranata line produksi Kaca; kagungane enem utawa papat sèt siji lan kaping pindho netes, liyane semi-otomatis lan kaca CNC6S mesin; Uga duwe kelompok QC banget lan peralatan testing sampurna. We kudu luwih saka 1 000 jinis barang; kaya gendul kosmetik, gendul pangan, gendul anggur, botol jus woh; lodhong panyimpenan, gendul tabung Borosilicate; dina utawa artware produk lan bagean liyane sing gegandhengan kaya huruf; Sprayers; corks; kothak packing ... Ing sawetoro wektu, kurban layanan OEM lan Potongan lan jero-Processing: uyuh; printing; frosting; stamping panas; decal ...

Product

Apa PILIH US

Product: rega Competitive, Kualitas karo kaca dhuwur-putih. QC telung langkah: Kanthi pengawasan ing prodhuksi baris, pengawasan acak sak diinget, lan pengawasan acak sadurunge pangiriman barang Broken cukup bisa diganti ing urutan sabanjure. Service: Professional lan dodolan tanggung jawab term, layanan nimbang (online ing 24 jam), layang cepet lan Shipping ing wektu, supaya cilik Ditampa (stock), conto free.

NEWS